RETIC vagyunk...

A RETIC cég 1992-ben alakult és több mint 30 éves működés alatt a háló-, kerítés-, fémszövet- és szöghuzal-feldolgozás területén az ismert és elismert cégek közé tartozik. A vállalat olyan tulajdonságok legjobb kezelésének köszönhetően szerezte meg vezető pozícióját a piacon, mint a termékminőség, szállítási sebesség, széles választék és az árpolitika. A cég erejéről tanúskodik az is, hogy a termelés közel 65 százalékát olyan országokba exportálják, mint Csehország, Lengyelország, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Románia, Ausztria, Litvánia és Ukrajna.

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb lehessen az ügyfeleihez, a RETIC cég saját kirendeltségeket hozott létre Szlovákiában és Csehországban, amelyek több mint 300 000 km2-t fednek le.

Kirendeltségek


Szlovákia

  • AREA METAL, s.r.o., Železničná, 90041  Rovinka, területi képviselete: Nyugat-Szlovákia, Dél-Morvaország, Magyarország, Ausztria
  • OR - METAL, s.r.o., Kliňanská cesta 1155, 02901  Námestovo, területi képviselete: Észak-Szlovákia, Észak-Morvaország, Lengyelország
  • R-METAL, s.r.o., Magnezitárska 5, 04013  Košice, területi képviselete: Kelet-Szlovákia, Magyarország

Csehország

  • RETIC CZ, s.r.o., Jana Nohy 1237, 25601  Benešov, , területi képviselete – Csehország

Románia

  • RETIC GARDURI, SRL. , Sat Gheghie, nr. 59/A, Comuna Auseu, Judetul Bihor, 417028, Romania, területi képviselete: RomániaA Retic, s.r.o. egy privát gyártó és kereskedelmi cég, széles választékkal, kiváló logisztikával, gyönyörű gyártási és adminisztrációs helységekkel és nem utolsó sorban képzett személyzettel. Több éves munka, kiváló eredmények és gazdag tapasztalatok után minden bizonnyal hozzáfűzhetjük a fenti bevezetőt: "Retic vagyunk és otthon vagyunk a kerítés világában".

Ha szeretné jobban megismerni ezt a kellemes és karizmatikus társaságot: 20 év együtt című könyv (szlovák nyelven).